deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Isparta Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarında Fener alayı düzenledi

Isparta Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarında Fener alayı düzenledi.

Güncel Yayın: 29 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 29.10.2023 21:22:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bu akşam saat 19:00'da coşkulu bir Fener Alayı etkinliği düzenledi. Parti üyeleri ve yerel halk, Cumhuriyet'in kuruluş yıl dönemi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlamak amacıyla bir araya geldi.

Etkinlikte katılımcılar ellerinde Türk bayrakları ve fenerlerle şehir merkezinden yürüyerek Cumhuriyet'in kuruluşunun kutlandığı bu özel günü coşkuyla karşıladılar. CHP'nin düzenlediği Fener Alayı, Cumhuriyet'in kazanımlarını ve değerlerini vurgulamak için düzenlenen bir etkinlik olarak büyük ilgi gördü.

Parti temsilcileri, konuşmalarında Cumhuriyet'in önemini vurgulayarak, demokrasi, laiklik, insan hakları ve özgürlüklerin korunması ve geliştirilmesi gerektiğini belirttiler. Ayrıca, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönemi olan 2023'e yaklaşırken, daha aydınlık bir Türkiye için çaba sarf etmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Isparta Cumhuriyet Halk Partisi'nin düzenlediği Fener Alayı etkinliği, Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlayan Isparta halkı tarafından büyük bir coşku ve katılımla karşılandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g