deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Baba Vanga’nın 2024 tahminleri dehşet verici! Suriye’deki kanlı çatışmayı da önceden söylemişti

Kehanetleriyle ünlü Baba Vanga’nın 2024 yılına dair sözleri korkutucu. Baba Vanga, 2024 yılında dünyada neler olacağını önceden haber vermiş. İşte Baba Vanga’nın 2024 yılı için yaptığı tahminler…

Güncel Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 17:35:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Baba Vanga, kehanetleriyle ünlü bir kahin olarak biliniyor. Kehanetlerinin yüzde 80’i gerçekleşen Baba Vanga, 2024 yılı için de bazı tahminlerde bulunmuştu. Noel yaklaşırken, Baba Vanga’nın öngörüleri tekrar gündeme geldi.

Baba Vanga'nın 2024 yılı kehanetleri korku saçtı. Suriye Savaşı'nı da bilmişti 9

Baba Vanga, 2024 yılında dünyada büyük olaylar yaşanacağını söylemişti. Baba Vanga’nın tahminlerine göre, 2024 yılında:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e suikast girişimi olacak. Putin, hayatta kalmayı başarsa da, uluslararası alanda zor durumda kalacak.

Avrupa, İslamcı terör saldırılarına ve biyolojik silah tehdidine maruz kalacak. Birçok Avrupa ülkesi, savaş ve kaos içinde olacak.

Çin, ABD’yi ekonomik olarak sollayacak ve dünyanın en güçlü ülkesi olacak. Çin, teknolojik ve askeri alanda da büyük bir ilerleme kaydedecek.

Kuantum bilişim, hayatın her alanını değiştirecek bir devrim yaratacak. Kuantum bilişim, ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlara çözüm getirebilecek.

Küresel ekonomik kriz, borç seviyelerinin artması, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Doğu’ya kayması nedeniyle patlak verecek. Bu kriz, finansal piyasaları ve insanların yaşam standartlarını olumsuz etkileyecek.

 




Siber saldırılar, kritik altyapılara yönelik büyük bir tehdit oluşturacak. Elektrik, su, ulaşım, sağlık gibi hizmetler, siber saldırıların hedefi olacak.

Kanser ve Alzheimer gibi hastalıklara karşı önemli bir tıbbi atılım gerçekleşecek. Bu atılım, insanların sağlığını ve ömrünü uzatacak.

Baba Vanga’nın 2024 yılı için yaptığı tahminler, korku ve merak uyandırıyor. Ancak, bu tahminlerin bilimsel bir temeli olmadığı ve şifreli bir şekilde ifade edildiği için, gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bilinmiyor. Baba Vanga’nın kehanetlerine inananlar, 2024 yılında neler olacağını bekliyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g