deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CHP’de İmamoğlu krizi! Seçimleri ve kurultayı kaybedince yeni parti kuracak mı?

İmamoğlu’ndan bomba parti planı! CHP’yi terk ederse…

Siyaset Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 20:38:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP’de İmamoğlu şoku: Yeni parti kuracak mı? CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala aday belirleme süreci krize dönüştü. CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun ilçe adaylarını kendisinin belirlediği ve bunun arkasında yeni bir parti planı olduğu iddia edildi.

CHP’ye yakın gazeteci Enver Aysever, Youtube kanalında yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun seçimleri ve kurultayı kaybetmesi halinde kendi partisini kuracağını öne sürdü. Aysever, İmamoğlu’nun ilçe adaylarının da bu plana dahil olduğunu ve sorun çıkması durumunda İmamoğlu’na katılacaklarını savundu.

Aysever’in sözleri şöyle; Size net bir şey söyleyeyim. Ekrem İmamoğlu İstanbul seçimlerini kazanamazsa ve kurultayda başarısız olursa kendi partisini kuracak. Bu yüzden İstanbul’da ilçe adaylarını kendisi belirledi.

Parti kurma planı hazır Eğer bir sorun olursa ilçelerdeki ve Türkiye’deki tüm adaylar istifa edip Ekrem İmamoğlu’nun partisine gidecek. Bu plan için hazırlıklar yapıldı. Ekrem İmamoğlu parti kurma planını bitirdi.

CHP’yi sevmiyor Bugün çok önemli bir siyasiyle görüştüm. Bana şunu söyledi; Ekrem İmamoğlu CHP’li değil, ANAP’lı. CHP’yi de pek sevmiyor. O yüzden Ekrem İmamoğlu CHP’nin çizgisinde değil, ANAP’ın çizgisinde bir parti kuruyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g