deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Sigara zammıyla nefes almak zorlaştı

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sigaraya bir zam geldi hayırlı olsun" dedi

Güncel Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 20:29:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sigara tiryakileri yeni bir zam haberiyle sarsıldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir sigara grubuna 5 TL zam geldiğini duyurdu.

Dündar, paylaştığı yeni sigara fiyat listesine “Hayırlı olsun sigaraya bir zam geldi” mesajını ekledi.

Bir sigara grubuna daha zam geldi. Haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

SİGARAYA 5 LİRA ZAM

Sosyal medya hesabından zam gelen grubun yeni sigara fiyatlarını paylaşan Dündar, "Hayırlı olsun sigaraya bir zam geldi" notunu düştü.

sigarazamgorsel.jpg
 

EKİM'DE DE 5 TL ZAM GELMİŞTİ

Öte yandan Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada zammı, "Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda" diyerek duyurmuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g