deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CHP lideri Özgür Özel: Eğer bir gün ben ölürsem TRT'nin cenazeme gelmesini istemiyorum.

CHP lideri Özgür Özel: Bir gün ölürsem, TRT'yi cenazeme istemiyorum.

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 18:34:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TRT'nin tarafsızlığının sorgulanması: Özel, TRT'nin tarafsızlığını kaybettiğini ve AKP'nin kendi medya organı haline dönüştürdüğünü öne sürdü. Örnek olarak, TRT'nin belirli siyasi figürlere daha fazla yayın süresi ayırdığını ve muhalif isimleri göz ardı ettiğini iddia etti.

Maden kazaları ve güvenlik önlemleri: Özel, maden kazalarının artarak devam ettiğini ve bunun önüne geçmek için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı. 2023'ten bu yana meclise 44 madenle ilgili teklifin geldiğini ancak maden işçilerinin iş sağlığı ile ilgili bir düzenlemenin olmadığını belirtti.

Ekonomik zorluklar ve emeklilerin durumu: Özel, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşları ve özellikle emeklilerin durumunu eleştirdi. Ramazan pidesinin fiyatının yükselmesi ve et fiyatlarının artmasıyla ilgili olarak hükümeti eleştirdi. Emeklilere yönelik desteklerin artırılması gerektiğini savunarak, emeklilere özel indirim kartı önerisini getirdi.

Özgür Özel'in konuşması, TRT'nin tarafsızlığı, maden kazaları ve ekonomik zorluklar gibi önemli konuları ele aldı ve hükümeti çözüm üretmeye çağırdı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g