deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Sigaraya kallavi bir zam daha geliyor. Alkol zammı da yolda

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş sigara ve alkole yakında yeni bir zam geleceğini duyurdu.

Güncel Yayın: 30 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.09.2023 20:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş Eylül ayı başında bir sigara grubuna gelen 5 TL'lik zammın ardından, diğer sigara grupları ile alkollü içkilere de yakın zamanda zam geleceğini açıkladı. Aybaş, "Diğer gruplara da zam yolda. Alkol içkiler zammı da eli kulağında" dedi.

Eylül ayı başında bir sigara grubuna 5 TL'lik zam yapılmış, en ucuz sigara fiyatı 46 TL'ye, en pahalı sigara fiyatı ise 55 TL'ye yükseltilmişti.

"ZAMMIN ELİ KULAĞINDA"

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, diğer sigara grupları ile alkollü içkilere de yakın zamanda zam yapılacağını duyurdu. X (Twitter) hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Aybaş, "Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda. Alkol içkiler zammı da eli kulağında" dedi.

sigara-alkol-zam.jpg

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g