deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Uğur Dündar masaya vurdu Kılıçdaroğlu'na fena yüklendi! Bu nedir Allah aşkına? Bıktık!'

Gazeteci Uğur Dündar, Sözcü TV'deki Zor Soru programının konuğu oldu. Dündar programda CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na demediğini bırakmadı.

Siyaset Yayın: 29 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2023 19:06:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gazeteci Uğur Dündar, Sözcü TV'ye konuştu ve CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na demediğini bırakmadı. Masayı yumrukladığı görülen Dündar, "Ne zaman iç kavgalarından kurtulacak da milletin derdine derman olacak. Batsın sizin bu koltuk sevdanız kardeşim. Ayıptır ya! Bitsin artık sizin bu koltuk sevdanız. Yeter! Geldik, gidiyoruz CHP hala iktidar olacak. Bu nedir!" ifadelerini kullandı.

Seçim yenilgisinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeyip genel başkanlığa devam etti, 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek kurultayda da delegelerin çoğunluğunu elinde bulundurduğu ve yeniden genel başkan seçileceği değerlendiriliyor. Partideki kongreler gergin bir havada geçerken 'değişim' taraftarlarıyla genel merkez arasındaki tansiyon kameralar önünde de yaşanıyor. Gazeteci Uğur Dündar, ülkede birçok sorun yaşanırken CHP'ye kendi iç tartışmalarıyla boğuşmaktan halkın sorunlarına eğilememesini gerekçe göstererek sert tepki gösterdi.

İYİ Parti ile CHP arasında iş birliği olasılığı özelinde yerel seçim gündeminin tartışıldığı Sözcü TV ekranlarında Uğur Dündar CHP'ye yüklenirken öfkelendiği görüldü. Sesi titreyerek konuşan Dündar tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Ülke belki tarihinin en derin ekonomik krizlerinden birini yaşıyor.

"Ben bu halkın sağduyusuna çok güvenirim. Halk her şeyi not ediyor. Ülke belki tarihinin en derin ekonomik krizlerinden birini yaşıyor. Bir taraftan uyuşturucu, öbür taraftan silahlanma almış başını gitmiş, her taraf suç örgütü kaynıyor. İnsanlar evine ekmek götüremiyor, askıda ekmek kuyrukları her gün daha fazla uzuyor. Geçinme derdi en büyük sorun.

Ne zaman muhalefet olmaktan vazgeçecek?

Şimdi, böyle bir durumda olan ülkede muhalefet seçimi kazanamayacak da Allah aşkına ne zaman kazanacak? Ne zaman muhalefet olmaktan vazgeçecek? Ne zaman iktidar olmaya oynayacak? Ne zaman iç kavgalarından kurtulacak da milletin derdine derman olacak?

Bitsin artık sizin bu koltuk sevdanız, yeter

Gerçekten artık bıktık! İllallah dedik! Batsın sizin şu koltuk sevdanız kardeşim! Memleketin bir haline bakın Allah aşkına. Bu kadar mı uzaksınız siz halktan? Bu kadar mı kopuksunuz ülkenin gerçeklerinden? Ayıptır ya! Bitsin artık sizin bu koltuk sevdanız, yeter! Geldik gidiyoruz, hala Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacak. Bu nedir Allah aşkına?

"Milletin derdiyle dalga geçilmez kardeşim."

Ülkenin muhalefeti iktidar yapabilecek en uygun koşullarında siz iktidar olmamışsınız, hala o koltuklarda oturuyorsunuz. Ayıptır, yazıktır. Bu kadar bizimle, aklımızla, ülkenin gerçekleriyle, milletin derdiyle dalga geçilmez kardeşim."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g