deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Gündem olacak iddiaya göre, Kılıçdaroğlu sadece o ismi arayıp tebrik etmediği ortaya çıktı!

Yerel seçim sonuçlarının ardından İsmail Saymaz olay bir iddia ortaya attı.

Siyaset Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 15:33:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan yerel seçimlerde büyük bir zafer elde eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yıllar sonra birinci parti olma başarısı göstermişti. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok belediyeyi kazanan CHP'de seçimlerin ardından telefon trafiği yaşanırken; Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz, CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

Saymaz'a göre, Kılıçdaroğlu seçim akşamı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı arayarak tebrik etti. Ancak, İstanbul seçimlerini kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu aramadı.

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de seçimin hemen ardından telefonla kutladığını belirten Saymaz, İmamoğlu'nun ise aranmadığını iddia etti. Ayrıca, Saymaz'ın aktardığına göre, İstanbul seçimlerini kaybeden eski Başbakan Binali Yıldırım, İmamoğlu'nu kutlamıştı. Yıldırım, 2019'daki İstanbul seçiminde İmamoğlu'nun rakibiydi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g