deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Memleketimizde Görmediğimiz Desteği Başdeğirmenden Gördük

Başdeğirmenin Desteğiyle Görmediğimiz Yardımı Bulduk.

Isparta Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 22:30:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti'nin Isparta Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmalarına kamu kurumlarını ziyaret ederek devam etti. Başkan Başdeğirmen, Nüfus Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek personelin çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Özellikle Nüfus İl Müdürlüğü ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Bir depremzedeler ailesi, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin ardından Hatay'dan Isparta'ya gelerek buradaki desteği ve ilgiyi övdü. Başkan Başdeğirmen, ailelerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Başkan Başdeğirmen, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada çalışanlara işlerinde kolaylık dileyen Başkan Başdeğirmen, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla DSİ aracılığıyla önemli mesajlar verdi. Kuraklık ve suyun öneminin altını çizen Başdeğirmen, suyun idareli ve tasarruflu kullanılmasının önemine vurgu yaptı.

Başkan Başdeğirmen'in ziyaretlerinde duygu dolu anlar yaşandı ve suyun tasarruflu kullanımı konusunda önemli mesajlar verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g