deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

'Kılıçdaroğlu, Para Sayma Görüntülerine Tepki Gösterdi: Pazarcı İle Özel Görüşme'

'Emin Pazarcı’nın Kılıçdaroğlu İle Röportajı: Para Sayma Görüntüleri Rahatsızlık Yarattı'

Siyaset Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 16:07:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

A Haber ekranlarında gündeme damga vuran konu masaya yatırıldı. Gazeteci Emin Pazarcı, eski CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi aktararak bazı detayları paylaştı. Pazarcı şunları söyledi:

"Ben Sayın Kılıçdaroğlu ile kısa bir süre telefon görüşmesi yaptım. Kılıçdaroğlu CHP'nin verdiği görüntüden son derece rahatsız. Ben bir takım yorumlar yaptım, kendisi de tasdik eder gibi oldu, karşı çıkmadı. Hatta ben sizi çok eleştirdim dedim, 'Olur öyle şeyler Emin Bey' dedi. Ama ben dedim böyle bir şey görmedim dedim. Sesini çıkarmadı.

"Kemal Bey kırgın ve rahatsız" Gürsel Tekin ile de bugün bir telefon görüşmesi yaptım. Şunu söylüyor: 'Kemal Beyi eleştirebilirsiniz ama parasal konulardan Kemal Beyin haberi yoktur, ben o konuda kefilim' diyor.

Kemal Bey'e de CHP'nin içine düştüğü durumu genel olarak ortaya koydum ve dedim ki ben sizi çok eleştirdim ama bugünkü bu hal... Hatta Özgür Özel için '40 yaşın altındakiler darbe yapsa ben bunu destekleyeceğim' diyen şaka gibi birisi var dedim. Hiçbirine itiraz etmedi. Eskiden olsa 'Öyle şeyler söylenmez' derdi. Yani Kemal Bey çok kırgın ve rahatsız, aleyhte de konuşmuyor ama savunmuyor kesinlikle. Yapılan değerlendirmeler şu: Bu gidişle Kılıçdaroğlu yapılacak ilk kongrede gelir diyorlar." şeklindeki haberi değiştirdim.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g