deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Meteoroloji’den kuvvetli kar yağışı uyarısı! Bu bölgelerde dikkatli olun!

Türkiye'nin hava durumu nasıl olacak?

Güncel Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 19:40:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin hava durumuyla ilgili son tahminlerini açıkladı. Buna göre, ülkenin çoğu yerinde bulutlu ve yağışlı bir hava bekleniyor. Yağışlar, kıyılarda karla karışık yağmur, iç kesimlerde kar, güney kıyılarında ise yağmur ve sağanak şeklinde olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu güney doğusu ile Erzurum, Kars, Ardahan, Batman, Mardin ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji, bazı bölgeler için kuvvetli kar yağışı uyarısında bulundu. Bolu, Kastamonu, Sakarya, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illerinin yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olacağı ve ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara neden olabileceği belirtildi. Bu iller için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı.
Sabah ve gece saatlerinde ise, iç ve doğu bölgelerde pus ve sis görülecek. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinin altında seyredecek.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g