deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Yeni Partiler Yolda: İmamoğlu ve Yavaş Harekete Geçiyor!

Politik Arenada Yeni Oyuncular: İmamoğlu ve Yavaş'ın Parti Hamlesi!

Siyaset Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 16:25:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milliyet yazarı Zafer Şahin, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın yeniden seçilmesi durumunda en fazla bir yıl içinde muhalefetin cumhurbaşkanı adayı olmak için birbirleriyle kavga etmeye başlayacağını iddia etti.

"Ankara’nın kırsal ilçelerinde “Ben CHP’ye oy vermem” diyen vatandaşa “Biz zaten seçimden sonra CHP’de kalmayacağız” diyerek oy istendiğine dair iddialar havada uçuşuyor." ifadelerini kullanan Şahin yazısında şunları kaydetti:

Özgür Özel CHP’sinde kalmak Yavaş’ın ilk tercihi olmaz. Olamaz.

Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden alır, ilçe belediyelerinde de arkadaşlarını seçtirirse önce İYİ Parti’yi ele geçirmeye çalışır. Bunu başaramazsa sonbaharda yeni bir parti kurar ya da kurdurur.

İstanbul’da İmamoğlu’nun izleyeceği yol haritası da bundan farklı olmaz. Seçilirse CHP’de ipleri tamamen eline alır. İlk iş olarak Özgür Özel’in yerine kendisine yüzde yüz bağlı ve bağımlı bir genel başkan seçtirir. Eğer seçimi alamazsa yeni bir parti ile yoluna devam eder. Seçim başarısızlığının faturasını CHP’nin eski ve yeni genel başkanlarına keser. “Benim seçilmemem için ellerinden geleni yaptılar” diyerek mağduru oynar. İstanbul, İzmir ve Muğla’da kazanacağı belediyeler ve milletvekili grubuyla siyasette yeni bir çekim merkezi oluşturmaya çalışır.

Bütün bu yazdıklarımızın tahmin olduğunu düşünüyorsanız fena halde yanılıyorsunuz. Özellikle de sen CHP seçmeni kardeşim… Siyasi ihtiraslarını ve hedeflerini senin oyunla gerçekleştirmek için senin partini basamak olarak kullanan, bir süre sonra CHP’yi küçülterek ve arkasına bakmadan terk edecek iki şark kurnazının tesiri altındasın.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g