deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Gelecek Partisi İl Başkanı Nadir Öngören, hızlı başladı

Gelecek Partisi İl Başkanı Nadir Öngören, hızlı başladı.

Güncel Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 21:37:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gelecek Partisi Isparta İl Başkanı Nadir Öngören, Yalvaç ve Şarkikaraağaç ilçelerinde yerel seçimler öncesi temaslarda bulundu. Öngören, ilçe başkanları Ali Osman Metin ve Ferhat Yaman’ı ziyaret ederek, partisinin yerel seçim stratejisi ve aday belirleme süreci hakkında bilgi aldı.

Öngören, ziyaretlerinin ilk durağı olan Yalvaç’ta, ilçe başkanı Ali Osman Metin tarafından karşılandı. Öngören, burada yaptığı konuşmada, Gelecek Partisi’nin yerel yönetimlere yeni bir soluk getireceğini söyledi. Bizim partimiz, Isparta’nın Yalvaç ilçesinde güçlü adayla seçime girecek ve halkımızın teveccühünü kazanacaktır.” dedi.

Öngören, daha sonra Şarkikaraağaç ilçesine geçerek, ilçe başkanı Ferhat Yaman’la bir araya geldi. Öngören, bizim partimiz, Isparta’nın geleceği için çalışacak ve halkımızın yanında olacaktır.” dedi.

Öngören, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, Gelecek Partisi’nin Isparta’nın bazı ilçelerine belediye başkanlarını kazanacaklarını açıkladı.

sondakika32

Yorumlar (1)
Başla
12.11.2023 14:35
Benim adayım Nadir Öngören le yola devam
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g