deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

İhsan Aktaş 'Kimse Siyasi Yenilgiden Dolayı Mutsuz Değil'

Yeni Şafak yazarı İhsan Aktaş’ın son köşe yazısında dile getirdiği düşünceler, 31 Mart seçim sonuçlarına dair farklı bir perspektif sunuyor.

Güncel Yayın: 21 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.04.2024 18:12:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 11 dk.
Google News

 

"Hüzünlü Bir Portre Üzerinden Siyaset Analizi"

Yazar İhsan Aktaş, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'in ilginç itiraflarına yer verdiği köşe yazısında, siyasetin altında yatan hüzünlü bir portreye odaklandı. Güler'in yeni AK Parti yönetimi hakkındaki tespitlerini aktaran Aktaş, şunları yazdı:

“AK Parti, 2019 yerel seçimlerinde yaşadığı kayıp sonrasında Grup Başkanvekili Abdullah Güler'in dikkat çeken bir tespitine sahne oldu. Güler'in ifadelerine göre, eskilerden başka kimse kaybetmekten dolayı üzülmemekte, sadece eski kadrolar bu kaygıyı yaşamaktadır. Bu uyarı üzerine insanları daha dikkatli dinledim ve Güler'in tespitinin ne kadar yerinde olduğunu gördüm.”

"İstifayla Sonuçlanan Teklifin Ardından Tevfik Göksu'nun İçsel Çekişmesi"

Aktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde AK Parti'nin teklifinin reddedilmesi sonrasında eski İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun yaşadığı içsel sıkıntılara da vurgu yaptı.

Teklifin reddedilmesini, “‘Kabul edenler, etmeyenler. AK Parti grubunun teklifi reddedilmiştir’ diyen İmamoğlu kahvesini yudumluyor” ifadeleriyle aktaran Aktaş, şunları ekledi:

“İmamoğlu'nun kahvesini yudumlarken AK Parti grubunu gözlemlediği anlarda, kadrajda bir önceki dönem AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun derin bir içsel sıkıntı yaşadığı gözlemleniyor. Göksu'nun bu hali, siyasetin içindeki derin hikayelere dair düşündürücü bir portre sunuyor.”Tabii, işte değişik bir bakış açısıyla yazılmış haber:

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g