deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Ahmet Tural: 'Isparta'nın İhtiyaçları Öncelikli! Misafirlikten Vazgeçmeliyiz'

Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural: 'Yeter Artık! İhtiyacımız Bizim İçin Öncelikli! "Misafirlik Kontenjanı Dolu! Mülteci Alımı Durduruldu!"

Isparta Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 20:51:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Zafer Mahallesi Buluşma Programında Mülteci Meselesine Odaklandı. "Yıllardır Misafirlik Artık Yeter" Mesajı Verdi!

Ahmet Tural, Zafer Mahallesi buluşma programında mülteci sorununa dikkat çekti. Mültecilerin yıllarca ilimizde misafir olduklarını belirten Tural, "Bu kadar misafirlik yeter. Benim önceliğim Isparta halkıdır. Benim vatandaşım hastaneye gidiyor, eczaneye gidiyor katkı parası veriyor. Onlar vermiyor. Ben mültecilerin çocuk bezi ve sütünü ücretsiz aldıklarını da öğrendim. Bunlara veriliyorsa bizler de Isparta Belediyesi olarak vatandaşımıza sütü de bezi de bedava veririz" diye konuştu. Tural'ın bu açıklamaları büyük alkış aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g