deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

AKP’den emekli maaşı açıklaması. Tarih vererek konuştu

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, katıldığı bir toplantıda milyonlarca emekliyi etkileyen maaşlarla ilgili açıklamada bulundu. AKP'li isim maaşlara yapılacak iyileştirmelerle ilgili olarak tarih de verdi.

Güncel Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 21:25:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“2023 Şehir Buluşmaları” toplantısına katılmak üzere Bitlis’e gelen Akbaşoğlu, AKP İl Başkanlığında, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ve partililerle bir araya geldi.

Akbaşoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, partinin bütün kademeleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek Bitlis’in geleceği için istişarelerde bulunacaklarını söyledi.

21 YIL HATIRLATMASI

AKP’nin 21 yıldır kesintisiz iktidar olarak millete hizmet ettiğini anlatan Akbaşoğlu, bunun tarihi bir başarı ve demokraside Guinness Rekorlar Kitabı’na geçecek bir destan olduğunu ileri sürdü.

"TÜRKİYE VE DÜNYADA DALGALANMALARA VESİLE OLDU"

İki yıl mücadele edilen pandeminin özellikle gıda ve enerji tedarik zincirlerinde sıkıntılara yol açtığını, Türkiye’nin de bundan etkilendiğini belirten Akbaşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

kpek-emekli.jpg

Özellikle Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle tahıl koridorlarında yaşanan tıkanıklık Türkiye ve dünyada dalgalanmalara vesile oldu ancak Türkiye dış politikada öyle bir denge gözetti ki hem Rusya hem de Ukrayna ile görüşebilen bir ülke olarak, bütün insanlığın açlıktan inim inim inlemesinin önüne geçecek tahıl koridoru krizini aşan bir politika izledi.

"YAKIN ZAMAN DİLİMİ İÇİNDE..."

Türkiye bu yaşamış olduğu enflasyonist baskıyı ve ekonomik birtakım dalgalanmaların olumsuz yansımalarını orta vadeli programla aşacaktır.

Başta emeklilerimiz olmak üzere toplumumuzun bütün kesimlerine de bu konuda yakın zaman dilimi içinde olumlu dokunuşlarda bulunacağız.

2024’e alım gücü daha da artırmış olarak girmiş olacağız. Geçmişte yaptıklarımız gelecekte yaptıklarımızın teminatıdır.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g