deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Saadet lideri Karamollaoğlu’ndan iktidara sert eleştiri: Ekonomide yanlış politika izliyorsunuz

Karamollaoğlu’ndan iktidarın zamlarına tepki: Bütün suçu başkalarına atıyorsunuz.

Siyaset Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 19:05:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidarın ekonomik krizden sorumlu olduğunu belirtti. Saadet Partisi lideri, maaşlara verilen yüzde 50’lik zammın, çarşıda, pazarda, mağazada yüzde 100 ila yüzde 200 arasında değişen zamlar karşısında yetersiz kaldığını ifade etti

Karamollaoğlu X hesabından yaptığı açıklamada, iktidarın farklı “düşmanlar” yaratmaya çalıştığını ancak gerçek sorumlunun kendileri olduğunu söyledi. Karamollaoğlu, “İktidarın uyguladığı yanlış politikalar yüzünden ipin ucu kaçtı. Bu düzen; ‘orta direği’ ortadan kaldırdı, dar gelirli vatandaşlarımızı açlığa mahkum etti. Bu düzen; ahlakî ve insanî değerleri yok saydı, yoksulluğu ve zenginliği kalıcılaştırdı. Bu düzen; insanımızın kazancını çay kaşığı ile verip, kazanın tamamını aldı. Bu bozuk düzeni değiştirmenin tek yolu var: Saadet Partisi. Saadet Partisi olarak, vatandaşlarımızın hakkını savunmakta kararlıyız!” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g