deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Sigara fiyatlarına yarın yeni zamlar geliyor: En düşük fiyat 55 TL

Yarından itibaren sigara fiyatları artıyor: Philip Morris ve KT&G grubu da zamlandı

Ekonomi Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 16:34:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, KT&G sigara grubundan bir sigara markasına 5 liralık zam yapıldığını duyurdu. Yeni fiyat listesi 30 Kasım’dan itibaren geçerli olacak.

y-001.png

Sigara fiyatlarına son bir ayda üçüncü kez zam yapıldı. JTİ, BAT, Philip Morris ve Imperial Tobacco sigara grupları da fiyatlarını artırmıştı. Philip Morris grubunun en pahalı sigarası 58 TL, en ucuz sigarası ise 52 TL oldu.

Sigara alamayan tiryakilerin tütüne yönelmesi de zammı engelleyemedi. Tütün fiyatlarına da 5 TL zam gelmişti. Sigara ve tütüne yapılan zamları eleştiren tiryakiler, “Tek lüksümüz sigara. Devlet bize bunu da çok gördü. Bütçe açığını sigara, alkol ve akaryakıtla kapatmak en kolayı” dedi.

Sigara fiyatlarına yapılan zamların ardından güncel fiyat listesi şöyle:

er.png

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g