deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, Kazakistan Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeev’i kabul etti.

Kazakistan Antalya Başkonsolosu, SDÜ’deki Kazak Öğrencilerin Sorunlarını Dinledi

Güncel Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 20:14:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kazakistan Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeev, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliği ilişkileri, eğitim alanında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar, SDÜ’de eğitim gören Kazak öğrencilerin akademik ve sosyal durumları ve Kazak kültürünün SDÜ’de daha fazla yaygınlaştırılması gibi konular ele alındı. Rektör Saltan, Kazakistan’ın Türkiye’nin kardeş bir ülke olduğunu belirterek, Başkonsolos Kanafeev’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkonsolos Kanafeev ise, SDÜ’nün Kazak öğrenciler için tercih edilen bir üniversite olduğunu ifade ederek, SDÜ yönetimine ve öğretim üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Başkonsolos Kanafeev, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ile birlikte SDÜ’de eğitim gören Kazak öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet eden Başkonsolos Kanafeev, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Rektör Yardımcısı Ayyıldız ise, öğrencilere SDÜ’nün sunduğu imkanlar, akademik başarı, burs, staj, yurt, kantin, spor, kültür, sanat ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Öğrenciler, SDÜ’de eğitim görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkonsolos Kanafeev ve Rektör Yardımcısı Ayyıldız’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g