deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Başdeğirmen: Minnettarlığımızı İfade Etmek İçin Kelimeler Yetmez

Başdeğirmen: Teşekkürlerin Sınırı Yoktur, Minnettarız.

Isparta Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 20:02:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, bir dizi hastane ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak Meddem Hastanesi’ni ziyaret ettiler ve ardından sırasıyla Davraz Yaşam Hastanesi, Özel Isparta Hastanesi, Şehir Hastanesi ve Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne uğradılar. Başkan Başdeğirmen, sağlık çalışanlarına gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hastanelerin yönetim kadrosunu da ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, sağlık alanında karşılıklı iş birliği konularını ele aldı. Şehir Hastanesi’nde personelle sohbet eden Belediye Başkanı, sağlık çalışanlarının merak ettiği konulara ilişkin bilgiler de verdi. Konferans salonundaki buluşmada konuşan Başkan Başdeğirmen, “14 Mart Tıp Bayramınızı ve Ramazan Ayınızı kutluyorum. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Özellikle pandemi sürecinde yaptıklarınızdan dolayı sizlere müteşekkiriz. Sağlık personeli bizim her şeyimiz. Bizim en çok dayanağımız sizlersiniz. İnşallah daha güzel ve mutlu günlerde sizlerle olmak amacındayız” dedi.

Başdeğirmen çifti son olarak Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne geçerek buradaki sağlık çalışanlarıyla da bir araya geldi ve 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. Sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına teşekkür ediyoruz! 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g