deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

MHP, 55 belediye başkan adayını ilan etti

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde yarışacak 55 belediye başkan adayının isimlerini açıkladı. Aday listesinde, mevcut belediye başkanlarının yanı sıra yeni isimler de yer aldı.

Siyaset Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 19:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yaptığı yazılı açıklamada, partinin yetkili kurullarının değerlendirme sonucunda ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayıyla 2 büyükşehir, 12 il ve 41 büyükşehir ilçe belediye başkan adayının belirlendiğini duyurdu.

Durmaz, aday listesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün tekrar aday gösterildiğini, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Serdar Soydan’ın tercih edildiğini bildirdi.

Durmaz, ayrıca, Amasya’da Bayram Çelik, Bartın’da Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bayburt’ta Hükmü Pekmezci, Çankırı’da İsmail Hakkı Esen, Erzincan’da Bekir Aksun, Karabük’te Rafet Vergili, Karaman’da Savaş Kalaycı, Kastamonu’da Yüksel Aydın, Kütahya’da Alim Işık, Nevşehir’de Adnan Doğu, Niğde’de Hamdi Doğan ve Osmaniye’de İbrahim Çenet’in il belediye başkan adayı olduğunu kaydetti.

Durmaz, aday listesinin tamamını da ekte sunduğunu belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g