deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Hayatı film oluyor! İşte Ajda Pekkan'ı canlandıracak isim

Süper Star'ın hayatı film oluyor: Ajda Pekkan’ı canlandırmak için aday olan isim belli oldu!

Kültür Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 18:04:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan’ın renkli ve başarılı sanat hayatı, şimdi de sinemaya aktarılıyor. ‘Süperstar’ olarak tanınan Pekkan’ın hayatını konu alacak film, sinema dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Bu heyecanlı bekleyişin en çok merak edilen kısmı ise filmin başrolünde kimin yer alacağıydı. Başlangıçta popüler oyuncu Serenay Sarıkaya’nın adı öne çıksa da, son karar Ayça Varlıer oldu.

Varlıer, Ajda Pekkan’ı canlandırmak için ABD’den Türkiye’ye dönüyor. Ayça Varlıer, sahne performansları ve Ajda Pekkan şarkılarına yaptığı yorumlarla dikkat çekmiş bir isim. Varlıer’in saç rengi ve fiziksel benzerliği, Ajda Pekkan’ın gençlik yıllarını canlandırmak için ideal bir seçim olarak görülüyor.

Film, Ajda Pekkan’ın müzikal başarılarının yanı sıra, onun kişisel hayatına ve sanat dünyasındaki yolculuğuna da ışık tutacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g