deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Akaryakıtta şok artış! Motorin 40 TL’yi geçti, benzin 37.50 TL oldu

Motorin fiyatı rekor kırdı! Gece yarısı gelen zamla 40 TL’yi aştı, benzin 37.50 TL’ye çıktı.

Ekonomi Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 19:58:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. LPG’ye gelen zammın ardından şimdi de motorine zam geliyor. Sektör kaynakları, 20 Ocak Cumartesi (bu gece yarısı) itibarıyla motorine 1 lira 15 kuruşluk zam yapılacağını duyurdu. Benzin fiyatlarına da zam gelebilir.

Gece yarısı rekor kırılacak… 3 Ocak’ta ÖTV zammıyla başlayan akaryakıt fiyatlarındaki artış, brent petrol ve dolar kurundaki yükselişle devam ediyor. Sektör kaynaklarına göre bu gece yarısı motorine 1 lira 15 kuruş zam gelecek.

Litresi 40 lirayı geçecek… Motorine gelen zamla birlikte fiyatlar şu şekilde olacak: Ankara’da 40 lira 90 kuruş, İstanbul’da 40 lira 24 kuruş. Motorin fiyatı, 40 TL’yi geçerek tarihi bir rekor kıracak.

Benzine ne olacak? Benzine zam gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Ancak, brent petrol ve dolar kurundaki yükseliş nedeniyle benzine de zam gelmesi ihtimali var. Akaryakıt fiyatlarındaki artış, ticari araç sahiplerini ve taksileri zorluyor. Akaryakıt fiyatlarındaki artış, enflasyonu da olumsuz etkiliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g