deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Isparta Belediyesi’nde personel sevinci: Zam ve ikramiye artışı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlediği toplantıda belediye personeline müjdeli haberleri verdi.

Güncel Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 19:35:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Başdeğirmen, Isparta Belediyesi ve ISBEL şirketinde çalışan tüm personelin maaşlarına yüzde 76 oranında zam yaptıklarını duyurdu. Başdeğirmen, bu zammın enflasyonun çok üzerinde olduğunu ve personelin emeğinin karşılığını vermek istediklerini söyledi.

Başdeğirmen, personelin ikramiyelerinde de ciddi artışlar yaptıklarını belirtti. Başdeğirmen, ikramiyelerin 52 günden 100 güne çıkarıldığını, ramazan ve kurban bayramı ikramiyelerinin de sırasıyla yüzde 400 ve yüzde 471 oranında artırıldığını açıkladı. Başdeğirmen, personelin motivasyonunu yükseltmek için bu adımları attıklarını ve belediyenin hizmet kalitesini artırmak için çalıştıklarını ifade etti.

Başdeğirmen’in açıklamaları belediye personeli tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Personel, Başdeğirmen’e teşekkür ederek alkışladı. Başdeğirmen, personelle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g