deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Demokrat Parti'de üst düzey istifa! haber başlığını değişik 2 defa yaz

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Aksoy, 'Ülkemizin refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim' dedi.

Siyaset Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 19:45:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"Bugünden itibaren Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bu süreç içinde çalıştığım tüm teşkilat arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Destekleriniz için teşekkür ederim."

İlay Aksoy’un bu kararı, yerel seçimler öncesinde siyasette önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Ülkemizin geleceği için siyasi arenada yaşanan bu hareketlilik, seçmenlerin dikkatini çekiyor.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g