deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

AK Parti'den İstanbul'a Büyük Sürpriz: İBB Başkanı İmamoğlu'ya Karşı Tevfik Göksu İddiası!

ORC Araştırma'nın patron Mehmet Pösteki, 'AK Partili üst düzey birkaç isimden ve Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edindiğim bilgiler' diyerek AK Parti'nin İstanbul başta olmak üzere 4 büyükşehirdeki adaylarını açıkladı.

Yayın: 19 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 19.12.2023 16:46:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken, AK Parti'nin İstanbul'da, yeniden aday olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'yu aday çıkaracağı iddia edildi. İddia, 14 Mayıs seçimleri öncesi "İtibarımız satılık değil, kesin sonuç bu" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanacağı anket sonucu yayınlayan ORC Araştırma'nın patronu Mehmet Pösteki'den geldi. 

AK Parti'nin İstanbul adayı olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile eski bakanlar Murat Kurum, Adil Karaismailoğlu ile Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun adı geçiyordu. Son iddia ORC Araştırma Genel Müdür Mehmet S. Pösteki'den geldi.

AK Parti ve Beştepe'den gelen bilgiye göre...

ORC'nin patronu Pösteki, AK Parti'nin İstanbul, İzmir, Hatay ve Antalya adaylarını duyurdu. Pösteki şunları kaydetti: "AK Parti'li üst düzey birkaç isimden ve Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edindiğim bilgiler; İstanbul'da Tevfik Göksu'nun, İzmir'de Hamza Dağ'ın, Antalya'da Menderes Türel'in, Hatay'da ise Murat Kurum'un Büyükşehir Adayı olarak gösterilebileceği yönünde."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g