deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

PM toplantısında ne konuşuldu? KIıçdaroğlu'ndan 'değişim' çağrısı yapan Ekrem İmamoğlu'na eleştirdi

CHP Parti Meclisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun partide değişim çağrısını yapan ilk isim olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ilk kez açık açık eleştirdiği ortaya çıktı.

Siyaset Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 20:46:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP)önceki gün düzenlenen Parti Meclisi (PM) toplantısının ayrıntıları ortaya çıktı. Halk TV'den Şeyma Paşayiğit, Parti Meclisi toplantısının ayrıntılarını aktardı. 

Buna göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu PM'de dün yaptığı açılış konuşmasında parti içi meselelerin ülke meselelerinin önüne geçtiğini söyledi.

"Hatasızız demiyorum ama..."

Kılıçdaroğlu değişim tartışmaları hakkında da konuşarak "Zor bir süreçten geçtik, ama yenilgiyi de erken kabullendik. Hatasızız demiyorum ama seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı. Son derece yanlıştı" diye konuştu.

28 Mayıs seçimlerinden bir gün sonra, değişim çağrısını yapan isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu idi. Kemal Kılıçdaroğlu, değişim çağrısı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilk kez bu kadar net tavır koymuş oldu.

Bir aday daha yarışa katıldı

CHP'de genel başkanlık yarışı için 3 aday var. Özgür Özel ve Örsan Öymen adaylıklarını açıklamıştı. Ünal Karahasan da, bugün parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g