deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural'a Anaların Dualarıyla Destek!

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural'a Anaların Dualarıyla Destek!

Isparta Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 16:13:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarını hızlandırarak Karaağaç Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Pazardaki ziyaretinde Tural'a gösterilen ilginin büyük olduğu görüldü. Bir pazarcı kadın, Tural'a hitaben, "İyi ki varsın Ahmet oğlum. İnşallah dilediğin olur" şeklinde dualarını iletti.

Tural, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışma temposunu artırarak Karaağaç Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam etti. Ziyaret sırasında Tural'a gösterilen ilgi ve destek dikkat çekti. Esnaf, Tural'a "Başkanım, maşallah hiç durmuyorsun. Isparta’ya hizmet etmek için bu kadar çaba gösteriyorsun. Esnafın içinden gelen biri olarak senin bu çabalarını bizler boşa çıkarmayacağız. Desteğimiz her zaman seninle" şeklinde destek mesajları iletti. Ayrıca, pazarda tezgah açan bir kadın da Tural ile sohbet ederek, "İyi ki varsın Ahmet oğlum. İnşallah dilediğin olur" ifadelerini kullandı.

Anaların dualarının kendisi için önemli olduğunu belirten Tural, "Kadınlarımız, analarımız, emeklimiz, gençlerimiz artık değişim istiyor. Adaletli paylaşım, hakça düzen istiyor. İnşallah 31 Mart'ta İyi Belediyecilikle Isparta'mız tanışacak. İnsanımızın nefes alacağı, ferahlayacağı o günlerin gelmesine çok az kaldı" sözleriyle seçim öncesindeki hedeflerini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g