deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Cengiz Topel Yıldırım'ı belirledi.

Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 19:26:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aday olarak Cengiz Topel Yıldırım’ı gösterdi. Yıldırım, 22 Ocak 2024’te Akşener ile yaptığı görüşmede adaylığı kabul etti. Yıldırım’ın adaylığı, 24 Ocak 2024’te İYİ Parti Genel Merkezi’nde düzenlenecek bir törenle resmen ilan edilecek.

Cengiz Topel Yıldırım, siyasete girmeden önce Ankaragücü Spor Kulübü’nün başkanlığını yaptı. Yıldırım, kulübü mali ve sportif açıdan zor günlerden çıkarmak için mücadele etti. Yıldırım, aynı zamanda Ankara Ticaret Odası seçimlerinde de aktif rol oynadı. Yıldırım, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanlığını da yaptı. Yıldırım, CHP’den iki kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu, ancak aday gösterilmedi.

Cengiz Topel Yıldırım, 1964 yılında Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Yıldırım, iş hayatında da başarılı oldu. Yıldırım, İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, Cumhur İttifakı’nın adayı Turgut Altınok ve Millet İttifakı’nın adayı Mansur Yavaş ile yarışacak. Yıldırım, Ankara’yı daha iyi yönetmek için projelerini yakında açıklayacak.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g