deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Atakan Yazgan’ın çiçeği CHP’de kriz çıkardı

Atakan Yazgan’ın çiçeği CHP’de kriz çıkardı

Isparta Yayın: 21 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.01.2024 18:52:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Atakan Yazgan, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi’nin açılış törenine CHP logosu ve “Atakan Yazgan - Isparta Belediye Başkanı Adayı” yazılı bir çiçek göndererek dikkat çekti. CHP’de henüz aday belirleme süreci devam ederken, Yazgan’ın bu hamlesi parti içinde tartışmalara neden oldu.

Açılış törenine çok sayıda siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Açılışa gönderilen çiçek ve çelenkler arasında Yazgan’ın çiçeği öne çıktı. Yazgan’ın çiçeğinde aday adayı değil de aday olduğunu belirten bir ifade kullanması, “Atakan Yazgan adaylığını ilan etti” şeklinde yorumlandı.

CHP’de aday adaylığı süreci devam ederken, Yazgan’ın bu çiçeği parti içinde rahatsızlık yarattı. Bazı aday adayları, Yazgan’ın kendini aday olarak göstermesinin haksız rekabet olduğunu savundu. Aday adaylarından Erol Eroğlu ise bu duruma tepki göstererek adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g