deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Meteoroloji Uzmanından Kötü Haber: Pazartesi Gününden İtibaren Yağış Yok, Kuraklık Artıyor

Türkiye’de Pazartesiden Sonra Yağmur Beklenmiyor, Meteoroloji Uzmanı: Bu Durum Çok Kötü

Güncel Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 18:16:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, Türkiye’de yaşanan kuraklık tehlikesine dikkat çekti. Sosyal medyadan paylaştığı mesajda, yeni haftada yağış beklenmediğini ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini belirtti. Şen, “Bu çok kötü bir durum” diye yazdı.

ndt.png

“KURAKLIK DEVAM EDİYOR”

Şen, Türkiye’nin büyük bir bölümünde kurak bir dönem yaşandığını ve önümüzdeki hafta da yağış olasılığının düşük olduğunu söyledi. Şen, “Bu aylarda yağış olması gerekiyor ama kuraklık devam ediyor. Bu durum hem tarım hem de su kaynakları açısından ciddi bir sorun” dedi.

Şen, ayrıca hafta sonu Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının etkisini sürdüreceğini, iç kesimlerde sis, doğuda ise çığ tehlikesi bulunduğunu da ekledi.d.png

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g