deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Fatih Erbakan, Üye Sayısını Açıkladı: MHP'yi Geride Bıraktık, Şimdi Sıra İYİ Parti'de!

İYİ Parti'ye Doğru Adım: Fatih Erbakan, Üye Sayısını Açıkladı ve MHP'yi Geride Bıraktıklarını Belirtti!

Siyaset Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 17:30:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde partisinin üye sayısının Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) geçtiğini ve Türkiye’nin üçüncü büyük partisi olma yolunda ilerlediklerini ifade etti. Erbakan, partisinin üye sayısının seçimlerden sonra bir milyona ulaşabileceğini öngörüyor.

Erbakan, AK Parti ile ittifak yapmamaları nedeniyle medya tarafından dışlandıklarını iddia ederek, ittifak kararlarını açıklamadan önce kendilerine yönelik ilginin şimdi azaldığını belirtti.

Şanlıurfa’da ise Yeniden Refah Partisi’nin adayı Kasım Gülpınar’ın seçim yarışında öne çıktığı ve partinin yerel seçimlerde yüzde 20 oy oranını aşmayı hedeflediği bildirildi.

Son olarak, Yargıtay’ın verilerine göre MHP’nin 486 bin 896, İYİ Parti’nin ise 508 bin 578 üyesi olduğu, Yeniden Refah Partisi’nin ise son mitingde 500 bin üye sayısına ulaştığı kaydedildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g