deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

İmamoğlu'na Esenyurt Yanıtı: Oktay Vural'dan Çarpıcı Açıklama...

Oktay Vural, İmamoğlu'nun Esenyurt Talebine Yanıt Verdi: 'Danışmanın İstediği Öz Savunma Gücü...'

Siyaset Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 16:03:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’ta İyi Parti seçmeninin oylarına talip oldu ve “Oylarınızı bölmeyin” çağrısı yaptı. Ancak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, bu duruma sert bir yanıt verdi.

Vural, İmamoğlu’nun danışmanı olan Özer’in aday yapılması üzerinden İmamoğlu’na tepki gösterdi. “Anlaşılan CHP İBB Başkan adayı için koltuk sevdası Türkiye’den büyük” ifadelerini kullandı. Vural, İYİ Partililerin oylarının bölücü fikirlere hizmet aracı olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğini ve DEM’li işbirliğine oy vermeyeceğini belirtti.

İmamoğlu’nun danışmanı da olan CHP Esenyurt adayı, Türkçe’ye paralel dil kullanarak Anayasa’nın ilk 4 maddesinin değişmesini, Türklüğün Anayasadan çıkarılmasını ve yerel parlamentoların oluşturulmasını savunuyor. Ayrıca, İstanbul’un Esenyurt ilçesinin İstanbul’dan ayrılması için referandum öneriyor. İstanbul’da Atatürk, Cumhuriyet ve milli kimlik düşmanı olan DEM Partisiyle işbirliği yaparak onlara makam dağıtmayı hedefliyor. İstanbul’u DEM’le yönetmeye talip olduğunu ifade ediyor.

Milliyetçiler, vatanseverler, Cumhuriyetçiler ve Türkiye sevdalıları, oylarının bölücü fikirlere hizmet aracı olarak kullanılmasına müsaade etmeyecek ve DEM’li işbirliğine oy vermeyecektir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g