deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Başdeğirmen: Gençlerimize Faydalı Olmaya Çalışıyoruz

Isparta Belediyesi ve Yargı Akademi iş birliği ile Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) kampı düzenleniyor.

Isparta Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 19:33:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen hazırlık kampını ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gençlere başarı dileklerini iletti. Başdeğirmen, gençlerle karşılıklı sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi ve gençlere yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

GENÇLERİMİZE FAYDALI OLMAK İSTİYORUZ

Başkan Şükrü Başdeğirmen, gençlerin KPSS hazırlık kampına olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu kampların geçmiş yıllarda da düzenlendiğini belirtti. KPSS hazırlık kamplarının 5 günlük periyotlarla yapıldığını ve kampın 2 kez daha gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Başdeğirmen, "Bu çalışmalarla gençlerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Eğer bu çalışma, 50 kişi bile olsa daha fazla başarı elde edebiliyorsa, bu bizim için mutluluk vericidir. Memleketimize hep birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizler de devletimizde görev almak, kamu personeli olmak istiyorsunuz. Sizlerle çalışmak bizim için büyük bir mutluluk olacaktır. İnşallah bu sınavlarda başarılı olduktan sonra da sizlerle memleketimize ve ülkemize güzel hizmetler edebilmek istiyoruz. Sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

SAMİMİYETLE SÖYLÜYORUM, BEKLEDİĞİM SORU BUYDU

Gençlerle arasında hoş ve samimi bir diyalog yaşandı. Geçmiş yıllarda kampa katılan bir genç, teşekkürlerini iletti. Başkan Başdeğirmen'in "Samimiyetle söylüyorum, beklediğim soru buydu" şeklindeki cevabı, gülümsemelere neden oldu.

AKUSTİK ÇOK GÜZEL BİLİYORSUNUZ, BURAYI YENİ YAPTIK

Bir gencin mikrofonsuz konuşması üzerine salonun akustiğini sorgulayan Başkan Başdeğirmen, yeni yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi ve kentteki tiyatro etkinliklerine değindi.

ISPARTA KÜTÜPHANE ŞEHRİ OLUYOR

Başkan Başdeğirmen, gençlerin ders çalışma alanlarının artırılması için yapılan çalışmalardan bahsederek, yeni kütüphane projeleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, mevcut otogar alanının kütüphane ve öğrenci etkileşim merkezi olarak kullanılacağını belirtti.

DUYARLI GENÇLER ARKADAŞLARININ KAN İHTİYACI İÇİN HASTANEYE KOŞTU

Konuşmanın ardından, bir gencin annesinin kan ihtiyacı olduğu bilgisinin iletilmesi üzerine, duyarlı gençler hemen harekete geçerek hastaneye gitti. Başkan Başdeğirmen, kan bağışı konusunda toplumu bilinçlendirmeye devam edeceğini belirtti.

TÜRKİYE’DE BİR İLKE İMZA ATILDI

Yargı akademi yetkilileri, Isparta Belediyesi'nin düzenlediği KPSS Hazırlık Kampı'nın Türkiye'ye örnek olduğunu belirterek Başkan Başdeğirmen'e teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g