deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu yok sayıyor!

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu duymuyor! Alevi oyları için randevu isteyen İBB Başkanı’na kapıyı kapatan eski lider, aracı gazeteciyi de azarladı!

Siyaset Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 16:57:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kemal kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerin ardından Genel Başkanlık savaşına hazırlanıyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na randevu vermediğini ileri sürdü. İşte Selvi'nin yazısından satır başları... 

Cenazede yemeğe davet etti ama...

- Altan Öymen’in eşinin cenazesinde Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nu akşam yemeğine davet etmişti. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun davetini kabul etmedi. Ama o akşam Canan Kaftancıoğlu ve Emre Kongar ile yemekteydi.

3 kez telefon etti ama telefona çıkmadı

- Seçim sürecine girilince, Ekrem İmamoğlu Alevi oylarını yanında tutabilmek için Kılıçdaroğlu’nu arıyor. Tam üç kez aramasına rağmen Kılıçdaroğlu telefonlarına çıkmıyor, randevu taleplerine ise olumlu yanıt vermiyor” diye yazdı.

'Aracı' olan gazeteciye fırça

- Hatta İmamoğlu medyasında çalışan bir isim Ankara’da Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ediyor. O sırada İmamoğlu’nun görüşme talebini iletince ‘Seni mi görevlendirdi?’ diye çıkışıyor.

Şimdiden Genel Başkanlık yarışı...

Abdulkadir Selvi, “Kılıçdaroğlu, kendisini devirenin Ekrem İmamoğlu olduğunu biliyor. O nedenle görüşmüyor. Kılıçdaroğlu seçimden sonra CHP kurultayına hazırlanıyor. Özgür Özel’i, İmamoğlu’na karşı yanına çekmeye çalışıyor. Genel başkanlık koltuğunu devrederken Özgür Özel’e ‘Ekrem’den kurtul. Ben sana her türlü desteği veririm’ demişti. Kılıçdaroğlu bir gün dahi genel başkanlık yapacak olsa, yeniden CHP’nin başına geçmeyi planlıyor” dedi.

Yazının tamamı için tıkla

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g