deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

GMG Kastamonuspor, Isparta’ya göz kırptı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, bu hafta içi GMG Kastamonuspor ile oynayacak. Bu nedenle Diyarbakırlıların gözü o maçta olacak.

Güncel Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 22:19:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta 32 Spor, Süper Lig’de Umut Meler’e yapılan saldırının ardından ertelenen karşılaşmayı hafta içi oynayacak. Kendi evinde GMG Kastamonuspor’u ağırlayacak. Her iki takım da galibiyete odaklandı. Kastamonuspor Isparta’yı yenerek liderlik koltuğunu sağlamlaştırmak ve en yakın rakibine puan farkı atarak rahatlamak istiyor. Isparta 32 Spor ise kendi evinde lider Kastamonuspor’u yenerek liderlik mücadelesinde biraz daha rahat nefes almak istiyor.

Isparta’nın maçı kazanması durumunda Isparta 32 Spor’un puanı 33’ü yükselecek ve Kastamonuspor’un puanı 37’de kalacak. Amedspor ile lider Kastamonuspor arasında 4 puan fark bulunuyor. Kastamonu’nun mağlubiyeti ve Amedspor’un bu haftaki galibiyeti ligdeki liderlik yarışını daha da kamçılayacak.

Isparta 32 Spor, Kastamonuspor maçını 19 Aralık Salı günü saat 14.00’te AtatürkStadı’nda oynayacak. Amedspor ise 20 Aralık Çarşamba günü kendi evinde Somaspor’u konuk edecek. Amedspor taraftarlarının gözü Salı günü Isparta’da, Çarşamba günü ise Diyarbakır’da olacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g