deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Meral Akşener ve Özgür Özel'den Beklenen Hamle: Emekliler İttifakı'nda Birleşme Vaadi

Özgür Özel'den Meral Akşener Çıkışı: Emekli İttifakı'nda Buluşma Kararı...

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 17:52:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Antalya Gazipaşa'da konuştu. 

Özel'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü. Bu ülkedeki herkesin dedelerinin kefensiz yattığı Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümüzdeyiz. Bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anıyorum. Bir yerel seçim gündeminde buradayız. 18 Mart’ta eğer buralardaysanız gideceğiniz yer adını Atatürk’ten alan Gazipaşa’dan başka bir yer olamaz.

'EV SAHİBİ OLMA İMKANI KALMADI'
50 dönüm değerli bir yer var. Burayı yönetmek isteyenler oraya çökmek için istiyorlar. Ben Gazipaşalıları biliyorum rantçılara asla izin vermezler. TÜİK enflasyonu 4,53 olarak açıkladı. 1 aylık enflasyonumuz 115 ülkeden fazla. Konutta inanılmaz bir artış var. Antalya’da Rusya Ukrayna savaşından sonra fiyatlar fırladı. Konut fiyatlarının en düşüğü 15 bin lira oldu. Antalyalılar büyük sıkıntılar çekiyor. Dededen babadan bir konutun yoksa… Elinde milli piyango biletin yoksa -ki o da kimlere çıkıyor- ev sahibi olma imkanları kalmadı.

Emekliler ilk emekli olduklarında 1,5 asgari ücret alıyorlardı. Tayyip bey hiç karışmasa 26 bin lira olacaktı. Ama enflasyona ezdirmeyeceğiz diyerek enflasyon canavarına yem ettiler."

AKŞENER'LE İTTİFAK

Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile emeklilerin sorunları konusunda ortak noktada olduklarını belirterek “Meral Hanım'la Ankara’da siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g