deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CHP'de Yine Skandal! Para Karşılığı Oy Teklifi İddiasının Ses Kaydı Ortaya Çıktı!

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 19:04:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP'li Karasu, kurultay için il ve ilçelerde delegelerden oy toplandığı dönemde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun destekçileri tarafından Özgür Özel'e oy verilmesi karşılığında delegelere para teklif edildiğini söyledi.

"Ses Kaydını Dinledim, Oy Karşılığı 150 Bin TL Teklif Edildi" Oy karşılığı para teklifinin ses kaydını dinlediğini belirten Karasu şöyle konuştu:

Yeni dönemde başka ilçeden gelip bu partinin il, ilçe, genel başkanını Beşiktaş halkının parasıyla yuhlatan belediye meclis üyesi istemiyoruz. Ne yazık ki ses kayıtlarını dinledim. Bir ilçede il delegesine 150 bin lira, oyuna karşılık 150 bin lira teklif eden belediye meclis üyesi istemiyoruz artık.

Yerel Seçimden Sonra Kurultay Hazırlığı Karasu'nun bu ifşası, yerel seçim sonrası için 'Kemalcilerin' kurultay hazırlığına yönelik olduğu şeklinde yorumlandı.

Bu bağlamda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerden sonra kurultay hazırlığı için kendisine yakın isimlere çalışmaya başlama talimatı verdiği kulislerde uzun süredir konuşulan bir konu.

Kaynak: https://www.internethaber.com/chpde-yeni-skandal-para-karsiligi-oy-teklifinin-ses-kaydi-iddiasi-2355294h.htm

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g