deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Ahmet Tural’dan işçilere güvence: İşten çıkarma yok!

Belediye işçileri rahatlasın: Ahmet Tural söz verdi, kimse işsiz kalmayacak!

Isparta Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 18:52:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İyi Parti'nin Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim öncesi işçileri ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. Tural, belediyede çalışan işçilerin kendisine yönelik asılsız iddialarla korkutulduğunu belirterek, "Biz göreve geldiğimizde hiçbir işçi kardeşimizin ekmeğiyle oynamayacağız. Bunu size Ahmet Tural garantisi veriyor" dedi.

Tural, 34 yıllık idarecilik tecrübesi olduğunu ve hiçbir zaman emekten yana olmadığını vurguladı. İşçilerin rahat ve huzurlu olmalarını isteyen Tural, "Sizleri yanıltmaya çalışanlara kulak vermeyin. Bu söylentilerin hepsi yalandır. Korku imparatorluğu kurmaya çalışıyorlar. Ama biz bunlara izin vermeyeceğiz. Sizlerin desteğiyle bu seçimi kazanacağız" diye konuştu.

Tural, ayrıca belediyede işçilerin haklarını koruyacaklarını ve çalışma şartlarını iyileştireceklerini söyledi. Tural, "Biz göreve geldiğimizde kimseyi sendika değiştirmeye zorlamayacağız. Kimseyi sosyal medyada takip etmeyeceğiz. Odalara yerleştirilen ses kayıt cihazları ve kameralarla yapılan baskı ve mobing sona erecek. İşçimiz, çalışanımız hak ettiği her şeyi alacak. Bunu size Ahmet Tural sözü olarak veriyorum. Mutlu bir çalışma ortamı yaratmamıza 55 gün kaldı. Sabırlı olun, güzel günler yaklaşıyor. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habersulh

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g