deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Lütfü Savaş’ın adaylığı CHP’de tartışma yarattı! Aday tanıtım toplantısında ismi okunmadı

CHP’de Hatay sürprizi! Lütfü Savaş sahnede yoktu

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 18:36:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

CHP, 18 Şubat 2024’te Ankara Spor Salonu’nda seçim bildirgesini ve belediye başkan adaylarını tanıttı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin “İşimiz gücümüz Türkiye” sloganı ile seçime girdiğini duyurdu. Özel, konuşmasında CHP’nin Cumhuriyet’in kuruluşundan bugüne kadar yaptığı hizmetleri anımsattı. CHP’nin ilk kurultayının Sivas Kongresi olduğunu hatırlatan Özel, CHP’nin kurucu genel başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve diğer genel başkanların izinden gittiklerini söyledi. Özel, CHP’nin ikinci yüzyılda Türkiye’yi daha iyi bir yere getirecek, halkın refahını yükseltecek, toplumsal dayanışmayı pekiştirecek ve herkesi kapsayacak bir belediyecilik vizyonu ile seçmenin karşısına çıktığını belirtti.

Toplantıda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın bulunmaması gözlerden kaçmadı. Parti kaynakları, son anketlerin Savaş’ın aleyhine olduğunu ve yerine başka bir adayın düşünüldüğünü kaydetti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g