deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Davutoğlu: 'Çeteler Türkiye’yi Ele Geçirmesin'

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Konya kongresinde Sedat Peker iddialarına değindi. Davutoğlu, “Türkiye’nin bekasını çetelere teslim etmeyiz. Konya’yı uyuşturucudan, fuhuştan temizlemeliyiz. Bütün partilere birleşme çağrısında bulunuyorum.” dedi.

Siyaset Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 17:23:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya kongresinde Sedat Peker iddialarına sert tepki gösterdi. Davutoğlu, “Türkiye’nin bekasını çetelere teslim etmeyiz. Konya’yı uyuşturucudan, fuhuştan temizlemeliyiz. Bütün partilere birleşme çağrısında bulunuyorum.” dedi.

Davutoğlu, Konya 2. Olağan İl Kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi krize değindi. Davutoğlu, “Ben bütçeyi bıraktığımda hazinede fazlamız vardı, mazlumlara yardım edebiliyorduk. Şimdi borcu olan bir Cumhurbaşkanının sesi güç çıkamaz. Kimse ona inanmaz. Türkiye birgün merkez ülke olacak.” diye konuştu.

Davutoğlu, Konya’nın AK Parti tarafından oy deposu olarak görüldüğünü ve ihmal edildiğini söyledi. Davutoğlu, “Konya’yı teknoloji, sanayi merkezi yapacaktık. Şimdi ne var Konya’da? Belediyenin hizmet binası yok. Bir kısmı kiralık alanlarda çalışıyor. Konya yemyeşil olacak demiştik. Parsel parsel satıldı. Onlar anca doların yeşilini görürler.” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu,  Bizim şehrimiz. Erbakan’ın şehri. Benim hizmetkar olduğum şehir. Türkiye için mazlumlar için mücadele edeceğiz. Konya’yı uyuşturucudan silip temizleyeceğiz Allah’ın izniyle. Ceplerini dolduranlara bakın. Dinle maneviyatla sizi aldatmasınlar. Onların meselesi ceplerini, iktidarlarını korumaktır.” dedi.

Davutoğlu, son olarak Konya için yeni bir başlangıç yapılması gerektiğini ve bütün partilere birleşme çağrısında bulunduğunu söyledi. Davutoğlu, “Konya’yı fuhuştan, uyuşturucudan temizleyeceğiz. Konya için yeni bir başlangıç lazım. Bunu bütün partilerden rica ediyorum. Konya için birleşme çağrısında bulunuyorum. Geçmişi bir kenara bırakalım. Küçük hesaplar yapmayalım.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g