deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Kılıçdaroğlu, Fatih Portakal'ın Burcu Köksal İddiasına Sert Tepki Verdi: 'Alçak ve Şahsiyetsiz!'

Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu ve Köksal Arasındaki Yakınlığa Dikkat Çekti: 'Talimatı Kılıçdaroğlu'ndan Aldı' dedi!

Siyaset Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 17:54:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan kriz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti ile ilgili sözleri nedeniyle gündemde. Köksal, 6 Mart’ta yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak” ifadesini kullanmıştı.

Bu sözler, CHP-DEM İttifakı’nda gerilime yol açtı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Dil sürçmesi yaşandı. Afyon Belediyesi de Uşak Belediyesi’nin kapıları da herkese açık” dese de Burcu Köksal, “Açık ve netim” ifadelerini tekrarladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise “Başka partiye” diyerek kapıyı Köksal’a gösterdi. Bu olay, CHP’nin fonladığı gazetecileri de krize dahil etti.

CHP’li gazeteci Fatih Portakal, Burcu Köksal’ın DEM Parti ile ilgili sözlerinin Kemal Kılıçdaroğlu talimatıyla söylendiği iddiasını ortaya attı. Portakal, Kılıçdaroğlu’nun yakınındaki bir ismin talimatıyla bu sözlerin geldiğini düşündüğünü ifade etti. Kılıçdaroğlu ise bu iddiaları sert bir dille yalanladı.

Bu gelişmeler, CHP içindeki krizi daha da derinleştirdi. Burcu Köksal’ın sözleri, parti içindeki dengeleri sarsmış durumda. Üç ana hizip arasında bölünmüş olan CHP, bu krizle birlikte daha da karmaşık bir hal aldı. Köksal’ın DEM Parti sözleri, CHP’nin içindeki pek çok sorunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Köksal’ın bu açıklamaları, CHP’nin geleceği ve seçim stratejileri üzerinde de etkili olabilir. Ancak parti içindeki tartışmaların nasıl sonuçlanacağı henüz belirsizliğini koruyor

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g