deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Uzmanlar Müjdeyi Verdi: Kanser Artık Tarihe Karışacak

Kanser Tarih Olacak: Uzmanından Kritik Açıklamalar.

Güncel Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 17:54:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kanserle mücadelede umut verici gelişmeler yaşanıyor. ABD’li fizikçi ve yazar Michio Kaku, kuantum çağının getireceği teknolojik ilerlemelerin kanser gibi hastalıkların tedavisinde devrim yaratacağını öngörüyor. Kaku’ya göre, kuantum bilgisayarlar ve teknolojiler, insanlığın karşı karşıya olduğu en büyük sağlık sorunlarına radikal çözümler sunabilecek.

Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech’in kurucu ortakları Prof. Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin ise kanser aşısı üzerindeki çalışmalarında önemli ilerlemeler kaydettiklerini duyurdular. 2026 yılına kadar piyasaya sürülebilecek ilk kanser aşılarına dair umutlarını paylaşan Şahin ve Türeci, akciğer kanseri ve metastaz yapmış meme kanseri türlerine karşı antikor ve antikor ilaç konjugatları (ADC) üzerinde çalıştıklarını belirtiyorlar. Bu çalışmaların sonucunda, kemoterapinin yerini alabilecek yeni tedavi yöntemleri geliştirilmesi hedefleniyor.

Bu gelişmeler, kanser tedavisinde yeni bir dönemin başlangıcı olabilir ve gelecekte kanserin tarihe karışmasına yol açabilir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g