deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Erdoğan emekliye seyyanen zam mı açıklayacak?

Emekli Maaşlarına Zam Sinyali: Yerel Seçimler Yaklaşırken Partilerin Gündemi Emekliler Oldu!

Güncel Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 16:25:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milyonlarca emekli, yerel seçimler öncesi gelebilecek zam haberini dört gözle beklerken, en düşük emekli aylığı olan 10 bin TL ile geçinmekte hayli zorlanan emeklinin umudu seçim öncesi yapılma ihtimali olan zamda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partili isimlerin peş peşe yaptığı açıklamalar da Ankara kulislerine odaklanılmasına neden oldu.

Ankara'da seyyanen zam iddiaları gündeme gelmeye başladı.

"DEĞERLENDİRME YAPIYORUZ"

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, katıldığı televizyon programında, "Vatandaşımızın derdi neyse, gündemi neyse bize ne geliyorsa, bunu masaya koyup değerlendirmemizi yapıyoruz. Bununla ilgili çalışmalar olgunlaştığında Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır. Emekliler ile ilgili beklentilerin farkındayız" şeklinde konuştu.

ALTINOK: HİÇBİR EMEKLİYİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da, "Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz. Bayram ikramiyesiyle ilgili bir rakam telaffuz etmedi. Durumu biraz konuştum. Cumhurbaşkanımız da olayın farkında" dedi.

23 MART İDDİALARI

Kulislerde konuşulan son bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23 Mart'taki büyük Ankara mitinginde açıklama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g