deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Dünya Kadınlar Günü 8 Mart'ta Kutlandı!

Süleyman Demirel Üniversitesi'nden Kadınlar Günü'nde Engelleri Aşma Programı...

Isparta Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 18:06:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, “Yüreğimle Koşuyorum”, "Mutluluk Uzak Değil”, “İçimdeki Ben” kitaplarının yazarı Fatma Eyi, üniversitemizin kadın personeliyle bir araya geldi. 

Programın açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, Türk kadının her daim çalışkan, azimli ve güçlü olduğunu vurguladı. YÖK'ün istatistiklerine bakıldığında Türkiye’deki akademisyen kadın oranının AB ülkelerini geride bıraktığını belirten Prof. Dr. Saltan, üniversitemizdeki akademisyen kadın oranının yüzde 46, idari kadın personel oranının da yüzde 49 olduğunu söyledi. 

Daha sonra katılımcılarla buluşan Yazar Fatma Eyi, hayat serüveni ve yazdığı eserler hakkındaki duygularını, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ertan Beceren aracılığıyla ifade etti. Yazar Eyi şunları kaydetti: “Hayat, dünyada değil, kalplerde başlayan bir yaşam süreci, yaşam ise bir yolculuktur. Düşersin şükredersin, oradan hayır görürsün. Teslimiyet, zamanı geldikçe her istediğimizi avucumuzun içine bırakıp hayatımıza sunar.”  Söyleşinin ardından “8 Mart Kadınlar Günü Kokteyli”ne geçildi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g