deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

AK Parti'nin oy kaybettiği nedenler arasında Hakan Bayrakçı örneğini dördüncü sıraya koydu

CNN Türk ekranlarında AK Parti'nin yerel seçimlerdeki başarısızlığına ilişkin analizler yapılırken, iktidarın halktan uzaklaştığı eleştirileri öne çıktı. Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, bu eleştirileri desteklerken,

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 15:47:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde ilk kez CHP’nin gerisine düştü. Bu sonuç, Türkiye genelinde AKP’nin kurulduğu günden bu yana ilk kez bir seçimde ikinci parti olması ile yaşandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, CHP ülke genelinde belediye başkanlığı seçimlerinde yüzde 37,1 oy alarak en çok oyu alan parti oldu. AKP ise kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 35,9’da kaldı .

Ahmet Hakan, AK Parti’ye yakın Whatsapp gruplarında, genel olarak AK Parti yöneticilerine yukarıdan bakma ve kibir eleştirisinin yapıldığını ifade etti. Bu eleştiriler, parti içindeki samimiyet eksikliği ve üslup sorunları gibi konuları gündeme getiriyor .

Ayrıca, SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı’nın anlattığı olay da dikkat çekici. Belediyelerden sorumlu genel başkan yardımcısı Efkan Ala Bey’i arayan Bayrakçı, “Çok yoğunum, 3-4 ay sonra görüşelim” yanıtını almış. Bu tür iletişim eksiklikleri, parti içindeki halktan uzaklaşma eleştirilerini destekliyor 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g