deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

4 Kişilik Bir Ailenin Tatil Masrafı 50-70 Bin TL Arasında: Vatandaşlar Şaşkın!

Yerli Turistler İçin Kâbus: Tek Odalı Apartta 5 Gün Tatilin Fiyatı 25 Bin TL'yi Aştı!

Güncel Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 18:10:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Türkiye’de vatandaşların ekonomiyle olan sınavı her geçen gün zorlaşıyor. Ev, araba fiyatları derken artık hemen her üründe fiyatların pahalılığı ön plana çıkıyor. Yaz ayları yaklaşırken Türkiye’nin eşsiz güzellikteki Akdeniz ve Ege kıyılarına olan ilgi de artıyor. Ancak yerli turistlerin 5 günlük tatil için ayırması gereken minimum tutar 25 bin TL civarında.

Beş yıldızlı otellerde konaklamak isteyenler için ise ortalama bir otelde 5 gün için en az 70 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor. Üst segmentlerdeki otellerde ise fiyatlar 300 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu durum, 17 bin TL asgari ücretle geçinen milyonlarca kişinin ve 10 bin TL emekli aylığı ile yaşamını sürdüren emeklilerin tatil yapabilme şansını ne yazık ki oldukça kısıtlı hale getiriyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g