deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Abdulkadir Selvi yazdı: Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş arasındaki gerilim, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin gündemindeydi. Sonucuna ilişkin analiz yaptı.

Güncel Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 18:15:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş arasındaki gerilim, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin gündemindeydi. Sonucuna ilişkin analiz yaptı.

İŞTE SELVİ'NİN YAZISI:

Gazeteciliğe 12 Eylül’ün siyasi yasaklarının devam ettiği dönemde başladım.

Özal’ın partisi ANAP’ın genel merkezi Nene Hatun’daydı. Turgut Sunalp’in MDP’si Cinnah Caddesi’ndeki Mavi Ev’de kurulmuş ama genel merkezi olarak önünde kocaman bir horoz maketinin bulunduğu Gaziosmanpaşa’daki bir müstakil binaya yerleşmişti. Necdet Calp’in sola hitap eden Halkçı Partisi ise Küçükesat’taydı. Demirel, Ecevit, Erbakan ve Türkeş ise yasaklıydı.

Tüm bunları neden yazdım? 1980’den sonraki siyasi hayatı izledim. Birçok şeye tanıklık ettim. Ama Meral Akşener’in, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı yaptırmak için gösterdiği çabaya tanık olmadım.

İKİNCİ FATİH

1 2019 yerel seçimlerinde CHP’ye ittifak önerisini Meral Akşener götürdü. İYİ Parti desteği olmasa Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş seçimi kazanamazdı.

2 Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu’na sınırsız kredi açtı. ‘İkinci Fatih’ dedi, yüzünde Rabbi Yessir gördüğünü söyledi.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g