deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Hacer Foggo, CHP'den aday olamadı, DEVA ve TİP'ten teklif aldı, ama o da olmadı!

Sürpriz teklif! DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Hacer Foggo’yu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı yapmak istiyor.

Siyaset Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 18:46:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CHP'den İzmir Konak Belediye Başkan adaylığı için başvuran Hacer Foggo, parti yönetimi tarafından reddedildi. Foggo, bu duruma çok üzüldü ve "Siz beni sığdıramadınız CHP'ye. Şimdi yine ülkenin her yanındaki o girilemeyen evler, o sokaklar beni bekler" dedi. Foggo, bu sözleriyle CHP'ye sitem ettiği gibi, yoksullukla mücadele etmeye devam edeceğini de gösterdi.

Foggo'yu arayanlar bununla da kalmadı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Foggo'ya İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklif etti. Babacan, Foggo'ya partisinin ekonomi politikalarını anlattı ve yoksulluk meselesinin çözümü için işbirliği yapabileceklerini söyledi. Foggo, Babacan'ın teklifine kibarca teşekkür etti, ama kabul etmedi. Foggo, "Ben CHP'liyim, CHP'li kalacağım. Sizinle aynı görüşte değilim. Ayrıca, benim aday olmam için çok geç. Seçimlere çok az kaldı. Benim yerime siz aday olun" dedi.

Foggo'yu arayan son isim ise TİP Başkanı Erkan Baş oldu. Baş, Foggo'ya TİP'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasını teklif etti. Baş, Foggo'ya TİP'in sosyalist programını anlattı ve yoksullukla mücadelede ortak noktalar bulabileceklerini söyledi. Foggo, Baş'ın teklifine de kibarca teşekkür etti, ama kabul etmedi. Foggo, "Ben CHP'liyim, CHP'li kalacağım. Sizinle aynı görüşte değilim. Ayrıca, benim aday olmam için çok geç. Seçimlere çok az kaldı. Benim yerime siz aday olun" dedi.

Foggo, bu şekilde CHP'den aday olamadı, DEVA ve TİP'ten teklif aldı, ama o da olmadı. Foggo, şimdi ne yapacağını bilmiyor. Belki de yoksullukla mücadele etmeye devam edecek. Ya da belki de başka bir parti ona teklif edecek. Kim bilir, belki de Foggo, İzmir'in yeni belediye başkanı olacak. Ama o da olmayacak gibi görünüyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g