deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Seçim Hareketliliği Otogarlara Taştı: İşte Detaylar

Otogarlarda Seçim Koşturmacası: Son Durum Ne?

Güncel Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 18:02:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Türkiye yerel seçimlere hazırlanıyor. Yerel seçimlerde oy kullanmak için memleketine gidecek olan vatandaşlar otobüs bilet satışında yoğunluğa neden oldu.

Obilet'in verilerine göre bilet satışlarında yerel seçim hareketliliği yoğunlaştı. En yoğun hareketliliğin Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde olduğu belirtildi.

Kayıtlı oldukları seçim ilinden uzakta yaşayan vatandaşların seyahat için en çok otobüs ve uçak tercih ettiği görüldü. En çok bilet alınan iller ise Siirt, Ağrı, Batman Mardin, Muş, Kars, Giresun, Ordu, Rize ve Tokat olarak ön plana çıktı.

İnternet üzerinden bilet alımının arttığı da açıklanan verilerde seçmenlerin yaklaşık 2 hafta öncesinden biletlerini aldığı ifade ediliyor. En çok bilet alınan tarih ise 29 Mart oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g